Moordrecht Klassiek in 2021

Beste Vriend(in) van Moordrecht Klassiek,

Aan het einde van een bewogen jaar praten we u graag even bij over Moordrecht Klassiek in 2021. Geen klassieke Vriendenbrief zoals elk jaar na de zomer, maar een korte update via de mail.

De corona-pandemie heeft grote invloed op de levens van velen, ook voor makers en liefhebbers van muziek en andere cultuurvormen. Corona heeft ook gevolgen voor Moordrecht Klassiek, zo kon onze Messiahscratch op 21 november dit jaar niet doorgaan.

We kijken graag vol positiviteit vooruit, maar de eerlijkheid gebiedt ons om realistisch te zijn: onze concerten begin 2021 gaan niet door. Komend jaar verwachten we tot onze spijt dus geen Open-podium concert en geen Professioneel concert te kunnen organiseren.

Ons eerstvolgende geplande concert is nu de Messiahscratch die we in 2021 willen inhalen. Die staat nu in de agenda op 27 november 2021, uiteraard volledig afhankelijk van wat er dan mogelijk is. Meer informatie daarover – ook over aanmelden – volgt later.

Mochten er wijzigingen komen in onze programmering, dan houden wij u op de hoogte via de mail en onze website www.moordrechtklassiek.nl. Uw vrienden en kennissen die mogelijk ook interesse hebben in Moordrecht Klassiek, kunnen zich via deze site ook aanmelden voor updates.

Los van bovenstaande, hopen wij van Moordrecht Klassiek vooral dat u en uw dierbaren gezond zijn en blijven. Wij wensen u ondanks alles alvast een fijne jaarwisseling en het beste voor 2021!

Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u om een andere reden met ons in contact komen? Reageer simpelweg op deze e-mail. Ook kunt u bellen met Trudi Bos (0182-374789).

Met vriendelijke groet,
Moordrecht Klassiek

Reacties zijn gesloten.