Scratchdag: Messiah – G.F. Händel

1 december
Dorpskerk, Kerkplein 12, Moordrecht

Moordrecht Klassiek bedankt alle zangers, instrumentalisten, koor Lobet den Herrn, dirigent Wouter Harbers, solisten, bezoekers en alle anderen!

Enkele reacties van deelnemers en bezoekers:

  • Wat een geweldige dag was het. Was daarna echt gesloopt, maar dat was het zeker waard. Heb enorm genoten van de mooie muziek en wat ging het goed! En wat een kei van een dirigent. Heb ook van iedereen die ik sprak alleen maar gehoord dat het echt een prachtige uitvoering was. Dank daarvoor.
  • Graag wil ik mijn complimenten geven aan iedereen die betrokken was bij de uitvoering zaterdagavond. Wat was het een prachtige avond. Wat klonk het mooi. Zeker als je bedenkt hoe het koor en orkest op deze scratchdag er aan heeft gewerkt. Al luisterende bedacht ik: wat geweldig dat dit hier in de kerk in Moordrecht gebeurd. Nogmaals hartelijke dank voor de organisatie
  • De muziek van de Messiah zingt nog steeds rond in mijn hoofd. Een perfect georganiseerde dag, fijn orkest, goede solisten, en bovenal een heel inspirerende dirigent. Dank, dank! Ik heb genoten!
  • Ik heb me elke seconde te pletter genoten!
  • Alle respect voor de organisatie van de avond en dat in een waardige
    omgeving. We hebben genoten en zullen de aankomende van Moordrecht Klassiek dan ook met aandacht gaan volgen.
  • Wat een prachtige avond! Ik ben diep geroerd door de muziek, de tekst en de presentatie. Troostrijk. De stemmen van de geweldige solisten pasten zo mooi bij elkaar.

Moordrecht Klassiek gaat iets nieuws doen! Op 1 december 2018 organiseren wij een scratchdag in de Dorpskerk in Moordrecht.

Scratch betekent ‘met niets beginnen’. Ofwel: op één dag een muziekstuk instuderen en dezelfde avond uitvoeren voor publiek.

We voeren de Messiah van G.F. Händel uit onder leiding van de enthousiaste dirigent Wouter Harbers uit Zeist. Zijn koor ‘Lobet den Herrn’ uit Nieuwerbrug kent het stuk en zal de zang ondersteunen. Er zullen professionele solisten zijn.