Professioneel concert 2017

4 februari, 20:00 uur
Dorpskerk Moordrecht, Kerkplein 12

Carel Kraayenhof & Juan Pablo Dobal

Check in in ‘Hotel Victoria’

Het hotel is het baken in de zee voor de reizende muzikant. Er zijn tijden in ons leven dat wij ‘uit de koffer’ leven en van hotel naar hotel trekken. Hoeveel avonden en nachten na concerten eindigen niet in de kleedkamer van het theater of in de hotelbar! En daar wordt dan weer de bandoneón uit de koffer getrokken en de oude hotelvleugel opengeslagen. En dat je de volgende ochtend wakker wordt en vergeten bent waar je ook al weer was…Lees meer

Een muzikantenleven is een gek, mooi leven, dat van een ‘loco lindo’!

Van groots en ruig tot verfijnd en liefdevol: bandoneonist Carel Kraayenhof en de Argentijnse meesterpianist Juan Pablo Dobal slepen u mee in het brede scala van de Argentijnse volksmuziek, aangevuld met eigen composities. Tango’s, milonga’s, polyritmische dansmuziek en meer. De prachtige, unieke klank van Kraayenhofs bandoneon en het spel van Dobal op de vleugel zullen de Dorpskerk vullen met hartstocht en melancholie. Pinkt u gerust een traantje weg, niemand kijkt.

Joke van der Vlist exposeerde met haar keramiek.

Recensie

Moordrecht – Gepassioneerde, opzwepende, melancholieke en vrolijke Argentijnse klanken klonken zaterdagavond 4 februari in de Dorpskerk in Moordrecht. Carel Kraayenhof op bandoneon en Juan Pablo Dobal op piano gaven er een concert, georganiseerd door Moordrecht Klassiek. Tegelijkertijd exposeerden Joke van der Vlist met keramiek en Carol Cairns met bronzen beelden.

Lees verder bij Hart van Holland.

Foto’s

Filmpjes