Professioneel concert 2016

23 januari, 20:00 uur (zaal open vanaf 19:30 uur)
Dorpskerk Moordrecht, Kerkplein 12
Entree: voorverkoop €8,50, aan de deur €10,-

Pianist Wouter Harbers en het Rossignol Strijkkwartet

Wouter Harbers (1986) startte op zijn negende als organist en was al jong kerkorganist. Hij volgde pianolessen bij Olga Malkina en Bernhard Touwen en in 2005 treedt hij voor het eerst op als pianist. In 2010 besluit Wouter definitief voor de piano te kiezen. Vanaf dat moment gaat het snel en volgen optredens in grote zalen. Naast zijn werk als concertpianist is Wouter actief als begeleider van koren en solisten. Recent volgde hij een masterclass bij Wibi Soerjadi.

Het Rossignol Strijkkwartet is een jong en gedreven ensemble dat bestaat uit Rolin van Opstal (viool), Tiara Kobald (viool), Anne Coppoolse (altviool) en Cor Coppoolse (cello). Het kwartet kwam tot stand in 2012 tijdens de bachelorstudies van Anne, Cor en Tiara. De samenwerking beviel goed, dus besloten de leden een vast kwartet te vormen.

De samenwerking tussen Wouter Harbers en het Rossignol strijkkwartet bleek een uitzonderlijk mooie combinatie die veelbelovende recensies opleverde. Een avond genieten dus! Laat deze kans niet voorbij gaan.

We hebben dit concert extra groots aangepakt door uitzonderlijk goede musici naar Moordrecht te halen. Omdat onze gebruikelijke ruimte bij Vivere daarvoor te klein is, hebben we het aangedurfd om de uitvoering in de Dorpskerk te laten plaatsvinden.

Harbers en het Rossignol Strijkkwartet zullen onder andere het Eerste Pianoconcert van Chopin spelen!

Foto’s