Open-podium concert 2014

1 maart, 19:30 uur
Harmonie Kunst na de Arbeid, Sportlaan 5, Moordrecht

Recensie en programma

posterDe laatste concertavond van Moordrecht Klassiek seizoen 2013-2014: een zeer gevulde zaal van de Moordrechtse Harmonie, 11 zeer verschillende optredens, een portretexpositie door leerlingen van Bettina Wappner uit Nieuwerkerk aan de IJssel, poëzie, en Trudi Bos die dit alles bij elkaar bracht in een zeer geslaagd Open-podium concert.
Lees meer

Wie traden op? 4 zanggroepen, in grootte variërend tussen een kwartet en een koor (meer dan 24 personen), een kamermuziek groep (fluit, klarinet, viool, altviool, cello, contrabas, hoorn), een blaassextet (trompet, 2 altsaxen, tenorsax, bariton sax, bariton- en sopraansax, en bastrombone). En daartussendoor dwarrelden de kleine (in aantal personen) bijdragen van sax & shakuhachi, sax & zangstem en gedichten.

De portretschilderijen en -tekeningen hadden veel belangstelling, de kunstenaars moesten veel vragen beantwoorden. Een avond die in het teken stond van het samen genieten van onze individuele of groepshobbies, iets waartoe Moordrecht Klassiek bij uitstek gelegenheid biedt.

Wie behoort tot de Vrienden van Moordrecht Klassiek krijgt na de zomer een mailtje over onze nieuwe concertserie. Anderen worden uitgenodigd deze informatie uit de kranten te halen. Wilt u ook op de hoogte gehouden worden, stuur dan een mailtje naar info@moordrechtklassiek.nl of bezoek www.moordrechtklassiek.nl.

Download het programma hier.

Foto’s