Vrienden van Moordrecht Klassiek

Moordrecht Klassiek heeft, over de jaren, een database aangelegd met contactgegevens (naam, adres, telefoon, e-mail) van personen die hebben laten weten geïnteresseerd te zijn in onze activiteiten.

Deze personen krijgen aan het begin van het seizoen onze Moordrecht Klassiek-nieuwsbrief waarin we het jaarprogramma beschrijven, te weten het Jong-talent-, het Open-podium- en het Professioneel concert. Bovendien contacten wij, per concert of andere speciale gebeurtenis, die personen die ons hun e-mailadres hebben gegeven. Voor alle duidelijkheid, deze database wordt niet aan anderen doorgegeven.

Hebben we je interesse gewekt en hebben je gegevens nog geen plaatsje in onze database, vul dan het formulier hieronder in en druk op de verzendknop. Jij krijgt dan voortaan ook onze Nieuwbrief aan het begin van het seizoen en een e-mail vlak voor ieder concert. In dat geval, welkom in de vriendenclub.

Mocht je je gegevens willen aanpassen (bijvoorbeeld vanwege een wijziging in mailadres, adres of telefoonnummer), vul dan ook onderstaand formulier in. We zullen dan zelf opmerken dat het om een wijziging gaat. Wilt je liever geen mails meer ontvangen van Moordrecht Klassiek? Laat het even weten via de Contact-pagina, dan verwijderen we je gegevens direct.