Wie?

trudi_adrieTRUDI BOS (links op foto): Trudi is fluitdocente in haar eigen fluitschool. Afgestudeerd als muziektherapeut als richting in de kunstzinnige therapie. Meer informatie over muziektherapie op www.muziekerie.nl. Ze richt zich binnen Moordrecht Klassiek specifiek op het programmering van de concerten. Bij het Jong-talent- en het Open-podium concert betekent dat de selectie van diegenen die zich inschrijven en het samenstellen en presenteren van het programma. Voor het Professioneel concert zoekt Trudi uitvoerenden en komt met hen het programma overeen. Daarnaast onderhoudt Trudi de contacten met de gemeente Zuidplas (voorheen Moordrecht).

fotoIWAN VERRIPS houdt zich bij Moordrecht Klassiek vooral bezig met de website en hij verzorgt de mailings naar Vrienden van Moordrecht Klassiek.

Ook Wiemer Hoekstra & Hans van der Meer zijn al enige tijd betrokken bij Moordrecht Klassiek. Over hen zullen we binnenkort een uitgebreider stukje schrijven op deze site.

Ook uw bijdrage leveren aan Moordrecht Klassiek? Neem gerust contact met ons op!

Maarten Siebel was voorheen ook een van de kartrekkers van Moordrecht Klassiek. Hij heeft aangegeven het team van Moordrecht Klassiek te verlaten. Wij zijn hem zeer dankbaar voor het vele werk dat hij de afgelopen jaren voor ons – en daarmee ook voor u – heeft gedaan.