Meespeelconcert: een vrolijke avond in Wenen

25 januari 2020, 19:30 uur
De Kroon, Land voor Water 3, Moordrecht

Toegang voor bezoekers: €12,50

Op 25 januari 2020 organiseert Moordrecht Klassiek een meespeelconcert! U zult zich een avond in Wenen wanen, door een uniek programma met feestelijke pianoconcerto’s uit die stad.

Van Mozarts lichtvoetige Romance, via een ontroerend Adagio van Beethoven naar een dansende Rondo all’ Ungarese. We sluiten het concert af met het volledige Pianoconcerto in D (nr. 11) van Haydn. Zelfs de toegift verklappen we: Eine kleine Nachtmusik van Mozart! Kortom: beleef een vrolijke zaterdagavond in Wenen!

Wouter Harbers speelt op de vleugel met een samengesteld orkest. We willen je van harte uitnodigen om mee te doen! Stuur ons een bericht als je belangstelling hebt. We zoeken nog één eerste violist, twee tweede violisten en een altviolist.

Bezoekerskaarten

Komt u niet meespelen… maar wel genieten van de uitvoering? Reserveer alvast uw kaarten! Een goedbedoelde waarschuwing: de capaciteit voor bezoekers van dit concert is slechts 65 personen dus wacht niet te lang met reserveren van een entreekaart om dit zeer speciale concert bij te wonen.


ja