Open-podium concert 2013

9 februari, 19:30 uur
Harmonie Kunst na de Arbeid, Sportlaan 5, Moordrecht

Recensie en programma

posteropcEen kleine honderd personen – publiek, musici, kunstenaars – vormden, tezamen met een scala aan instrumenten en producten van kunstfotografie, de ingrediënten van een zeer mooie MOORDRECHT KLASSIEK avond waarin amateurs letterlijk en figuurlijk de toon aangaven.
Lees meer

Een instrumentaal septet (strijkers, hoorn, fluit, vleugel), een gitaarkwartet (twee gitaren, sopraansax en contrabas), solo zang met eigen begeleiding op gitaar, een koor bestaande uit 13 personen, voordrachten uit eigen werk, en het woord ‘vergankelijkheid’ uitgebeeld in 11 foto’s van beelden uit het dagelijks leven.

Moordrecht Klassiek vierde haar derde en laatste concert van het 2012-2013 muziekseizoen in het Gebouw van Harmonie Kunst na den Arbeid in Moordrecht. Het moge duidelijk zijn: in 15 jaar heeft Moordrecht Klassiek zich een naam verworven in de kringen van de amateurkunstenaars in een gebied tussen Utrecht, Rotterdam en Leiden. De formule is eenvoudig: genieten van en met elkaar van wat solo of in groepsverband met anderen werd gedeeld. Het publiek liet duidelijk blijken die formule zeer te waarderen waardoor de avond eindigde in een soort “after party” waarin onvermoeibare musici het podium wisten te veranderen in een dansvloer.

Download het programma hier.

Foto’s