Scratchdag: Messiah – G.F. Händel

21 november 2020
Dorpskerk, Kerkplein 12, Moordrecht

Toegang voor zangers/orkestleden: zie onderstaand (aanvang op 21 november om 9:30 uur)

Wilt u 21 november als toeschouwer naar de scratchdag komen? Klik dan hier >>>

Gezien het grote succes van de Messiahscratch in december 2018 herhaalt Moordrecht Klassiek dit evenement in het najaar van 2020.

Scratch betekent ‘met niets beginnen’. Ofwel: op één dag een muziekstuk instuderen en dezelfde avond uitvoeren voor publiek.

We voeren de Messiah van G.F. Händel uit onder leiding van de enthousiaste dirigent Wouter Harbers uit Zeist. Zijn koor ‘Lobet den Herrn’ uit Nieuwerbrug kent het stuk en zal de zang ondersteunen. Er zullen professionele solisten zijn.

Doet u mee als orkestlid of zanger in het koor?


Gezocht: orkestleden

Het orkest willen we samenstellen uit enthousiaste musici die van wanten weten. Met het orkest willen we twee repetities vóór 21 november houden, de data volgen later. Orkestleden worden vrijgesteld van deelnamekosten.

Gezocht: koorleden

Zangers zijn welkom op elk niveau. Omdat het geen eenvoudig werk is, wordt verwacht dat u op 21 november bij aanvang zelf al goed voorbereid bent. Deelname aan de scratch kost €37,50. Hiervoor krijgt u

  • een link waar bladmuziek te downloaden en te printen is. Veel zangers zullen het boek wel in bezit hebben, zo niet dan raden wij aan een boek aan te schaffen. Dat zingt prettiger en is een mooi bezit. Voorkeur voor uitgave Oxford of Peters.
  • Links voor oefenmateriaal,
  • recht op een bezoekerskaart voor het concert met korting van 4,50
  • en een consumptiebon.

Er is een maximum per stemgroep ingesteld van 35 zangers. Vol is vol, we volgen hierbij het moment van aanmelding. In verband met het beperkt aantal plaatsen, rekenen we op u als u zich aanmeldt voor deze bijzondere muzikale dag. Uw opgave is definitief na betaling.

Als u meerdere deelnemers aanmeldt via onderstaand formulier, vul dan s.v.p. namen en mailadressen van de deelnemers bij het opmerkingen-veld in.

Wilt u 21 november als toeschouwer naar de scratchdag komen? Klik dan hier >>>

Soort ticket Prijs Plaatsen
1) Entreekaartje €14,50
2) Koor: sopraan €37,50
3) Koor: alt €37,50
4) Koor: tenor €37,50
5) Koor: bas €37,50
Orkest: cello €0,00
Orkest: contrabas €0,00
Orkest: fagot €0,00
Orkest: hobo €0,00
Orkest: pauken €0,00
Orkest: tweede viool €0,00