GEANNULEERD: Klassiek concert

GEANNULEERD (was: 27 november, 19:30 uur)
Dorpskerk Moordrecht, Dorpsplein 12
Toegang €15,00

GEANNULEERD: Wouter Harbers, vocaal ensemble Cantus Lux Aeterna en andere musici

Met pijn in het hart hebben wij besloten om dit concert af te gelasten.

De maatregelen die in de vrijdag 12 november gehouden persconferentie zijn afgekondigd, maken het organiseren van evenementen in principe mogelijk, maar omdat mensen naar het blijkt in afwachting zijn, geen kaartjes durven te kopen en zelfs gekochte kaartjes annuleren, hebben wij gemeend dit concert te moeten annuleren.

Wij vinden het verschrikkelijk jammer, maar muziek moet plezier zijn en de huidige omstandigheden staan daarmee op gespannen voet. Wij vragen uw begrip voor deze beslissing. Wij hopen op betere tijden waarin we weer zorgeloos muziek kunnen maken.


Originele tekst bij dit concert:

Helaas kan ook dit jaar de tweede editie van onze Messiah-scratch niet plaatsvinden. Echter, we hebben een prachtig alternatief, met meerdere mensen die ook bij de Messiah-scratch betrokken zouden zijn.

Wouter Harbers, vocaal ensemble Cantus Lux Aeterna en andere musici zullen een prachtig klassiek concert voor u verzorgen op 27 november!

We beloven om stukken uit de Messiah te laten horen. Ook zijn we van plan om de mogelijkheid te bieden om een stuk mee te zingen.

Kaarten

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.